2.12.11

ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΠΕΣΑ-----MIΑ ΑΣΤΟΧΗ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ Β.ΒΕΝΙΖΕΛΟ


Ενας υπουργός, θα πει κάποιος, είναι πάντα υπουργός. Ακόμη και στις προσωπικές του στιγμές πρέπει να…αντέχει.  Όμως θα πούμε εμείς ότι ο ελληνικός λαός είχε μπέσα, είχε ψυχή και ήξερε να σέβεται πάντα και τον αντίπαλό του και τον εχθρό του ακόμη.  Τουλάχιστο έτσι έλεγε.
Σήμερα για τον Βαγγέλη Βενιζέλο ήταν ξεχωριστή στιγμή. Ορκιζόταν στο μεγάλο αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ μαζί με δεκάδες συναδέρφους της, που πήραν το πτυχίο της Νομικής,  η μονάκριβή του κόρη η Εβελίνα.
Με το δημόσιο κλίμα που υπάρχει ο Βαγγέλης Βενιζέλος ήξερε ότι μπορεί να υπήρχαν αντιδράσεις και κάποιοι να τον αποδοκίμαζαν.....
Όμως πήγε μαζί με την γυναίκα του για να ζήσουν αυτές τις ξεχωριστές στιγμές και να καμαρώσουν την κόρη τους. Το δικαιούνται όπως όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτως ιδιότητας.
Όμως μερικοί κουφιοκεφαλάκηδες δεν είναι ότι δεν έχουν μυαλό είναι ότι δεν έχουν  ούτε ψυχή αλλά ούτε και…μπέσα. Εσπευσαν να αποδοκιμάσουν τον Β.Βενιζέλο, να τον φωνάζουν «νεκροθάφτη» να του ζητούν να φύγει και να του λένε ότι είναι «ανεπιθύμητος». Βλέπετε ο αριστερισμός είναι…παιδική αρρώστια και ας μείνουμε μόνο εκεί. Ο Β.Βενιζέλος σε άλλη περίπτωση ήξερε και να αντιδράσει και δεν θα έμενε εκεί. Όμως σήμερα ήταν η μέρα της κόρης του. Και ο πολιτικός, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ξέχασε για λίγο την ιδιότητά του και η τελετή της ορκωμοσίας συνεχίστηκε παρά τις αντιδράσεις.
Οσο για τους αντιδρώντες θα μπορούσαν να αποδοκιμάσουν τον Β.Βενιζέλο αλλά… έξω από το αμφιθέατρο της Νομικής. Τότε θα μπορούσαν να λένε ότι ήταν μια πολιτική πράξη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου