9.12.11

ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΟΙ… ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ

Σκούζουν από το πρωϊ οι λογής… εισαγγελάτοι των καναλιών και των ραδιοφώνων γιατί  ο πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος δεν κάνει ενημέρωση  για όσα έγιναν σε όλη τη διάρκεια της νύχτας στο ευρωπαϊκό συμβούλιο.
Όμως ο ρόλος του Λ.Παπαδήμου είναι διαφορετικός. Είναι να προστατέψει με υπομονή με τον καλύτερο τρόπο τα ελληνικά συμφέροντα και την ίδια την χώρα.
Δεν τον ενδιαφέρει να κάνει επικοινωνιακή πολιτική.....
 να τρέξει να προλάβει για να διοχετεύσει πως βολεύει κάποια πράγματα,  ούτε αν θα ικανοποιηθούν οι Παπαδάκηδες, εισαγγελάτοι κλπ
Ας περιμένουν λοιπόν οι τελευταίοι. Ο κ Παπαδήμος θα δώσει  Συνέντευξη Τύπου μετά το πέρας των εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου προκειμένου να ενημέρωσει για τις αποφάσεις της Συνόδου και πώς αυτές επηρεάζουν το ελληνικό πρόγραμμα.  Η Ελλάδα φέρεται να έχει συνταχτεί  με τις απόψεις των Ρομπάι και Μπαρόζο και στον άξονα Ιταλίας, Ισπανίας, Λουξεμβούργου και Βελγίου.  Οι χώρες αυτές συμφωνούν στην έκδοση ευρωομολόγου και σε εγγυήσεις για αυξημένη χρηματοδότηση του EFSF. Στο θέμα των κυρώσεων, η ελληνική πλευρά τάσσεται με τις χώρες  που θεωρούν ότι το Ευρωκοινοβούλιο ή τα εθνικά κοινοβούλια πρέπει να εγκρίνουν τους προϋπολογισμούς και όχι το ευρωδικαστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου