23.11.11

ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ… ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ----ΠΩΣ Η ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ BLOGS EXEI ΦΕΡΕΙ ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ

Οι «Τούρκοι» χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια ως…μπαμπούλας σε πολλά παιχνίδια στην Βόρεια Ελλάδα.  Τρομολάγνοι δημοσιογράφοι και κυρίως τρομολάγνα «γαλάζια» Blogs αναλαμβάνουν να ρίξουν με κάθε ευκαιρία την …τουρκική απειλή.
Τα τελευταία χρόνια Τούρκοι επιχειρηματίες εμφανίζονται δήθεν να αγοράζουν την «ΣΕΚΑΠ» την «ΕΒΖ» και ένα σωρό άλλα για να αποδειχτεί τελικά ότι όλα ήταν μυθεύματα.
Οπως το ίδιο αποτελεί και η δήθεν πρόθεση Τούρκων επιχειρηματικών να νοικιάσουν το «Μακεδονία Παλλάς». Πρώτα το έγραψαν κάποια blogς kai από το λέγε- λέγε το πήραν χωρίς να το διασταυρώσουν και κάποιοι δημοσιογράφοι των εφημερίδων. Στη real είδαν μάλιστα τους Τούρκους επιχειρηματίες να πηγαίνουν επί τόπου μαζί με εκπρόσωπο του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και να ελέγχουν το ξενοδοχείο. Στο blog του Ευαγγελάτου είδαν  τους Τούρκους παράγοντες από τον χώρο του τουρισμού που επισκέφθηκαν πρόσφατα τη Θεσσαλονίκη να πηγαίνουν στο Μακεδονία Παλλάς και να ενδιαφέρονται για το ξενοδοχείο. Να μην αναφέρουμε τις κάποιες «έγκυρες» εφημερίδες που έπαιξαν στο ίδιο παιχνίδι.
Ο πρόεδρος των Ξενοδόχων της Θεσσαλονίκης λέει ότι όλα αυτά είναι «κουραφέξαλα». Οι παράγοντες του Γ.Μπουτάρη λένε ότι οι Τούρκοι ούτε καν αναφέρθηκαν  σε οτιδήποτε είχε σχέση με το Μακεδονία Παλλας και από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ δηλώνουν πλήρη άγνοια και γελάνε όταν ακούνε ότι εκπρόσωπος του ταμείου συνόδευσε μάλιστα και Τούρκους επιχειρηματίες για να δουν το ξενοδοχείο.
Αυτά λέει το ρεπορτάζ και ας αφήσουμε τα κινδυνολογικά παιχνίδια. Ούτε «τέλος εποχής» ούτε άλλα γλυκανάλατα ισχύουν για το Μακεδονία Παλλάς. Ο τελευταίος επιχειρηματίας το είχε μόλις τα τελευταία 15 χρόνια. Τον ενδιαφέρει να το πάρει με πολύ χαμηλό ενοίκιο. Όμως το Μακεδονία Παλλάς είναι μαγαζί γωνία. Θα γίνει ο διεθνές διαγωνισμός και μακάρι να το χτυπήσουν μεγάλοι επιχειρηματίες γιατί θα είναι προς όφελος του δημοσίου.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου