20.12.11

ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ…ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ …ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΙΩΠΑ


O Βασίλης Παπαγεωργόπουλος δεν αλλάζει και με  ένα παραλήρημα από τα παλιά επιχείρησε σήμερα  να ρίξει στο …ΠΑΣΟΚ την ευθύνη για την ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του για ξέπλυμα μαύρου χρήματος Και σαν να μην έφτανε αυτό  υποστήριξε πως είναι στόχος «πολιτικής δολοφονίας».
Επικαλέστηκε ακόμη και τον …
Κ.Σημίτη και το ότι δεν ελέγχθηκαν ποτέ τα οικονομικά του ίδιου και του ΠΑΣΟΚ, όπως είπε για να αντιπαραβάλλει δήθεν τον τρόπο που αντιμετωπίζεται αυτός  ενώ κατήγγειλε ακόμη και  και την Αλ.Παπαρήγα ότι απαγορεύει την είσοδο του ΣΔΟΕ στον Περισσό, την ώρα που τα δικά του οικονομικά έχουν «ξετιναχτεί».
«Τα οικονομικά του Παπαγεωργόπουλου και της δημοτικής του παράταξης έχουν διερευνηθεί σε βάθος. Αντίθετα, δεν έχει διερευνηθεί ο κ.Σημίτης και τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, όταν υπάρχει συγκεκριμένη καταγγελία από τον κ.Τσουκάτο. Δεν έχουν διερευνηθεί και τα οικονομικά του ΚΚΕ, ενώ η κα Παπαρήγα προειδοποιεί το ΣΔΟΕ να μην τολμήσει να ελέγξει το κόμμα», είπε . Απέδωσε ακόμη αόριστα την ποινική δίωξη εναντίον του στον επηρεασμό της δικαιοσύνης από χαλκευμένα στοιχεία που της διοχέτευσαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να δώσει στοιχεία και ονόματα .
Ο στόχος, όπως ισχυρίστηκε, είναι διπλός: η πολιτική του δολοφονία, και η μείωση της ποινής του προφυλακισμένου βασικού ενόχου, Π.Σαξώνη, βάσει του νόμου που προβλέπει μείωση της ποινής σε περίπτωση ενοχοποίησης του προϊσταμένου του.
Εν τω μεταξύ σε δήλωσή του ο Γ.Μπουτάρης  με αφορμή τις ποινικές διώξεις για ξέπλυμα μαύρου χρήματος σε βάρος του Β.Παπαγεωργόπουλου και των στενών συνεργατών του (του πρώην γενικού γραμματέα Μ.Λεμούσια που είναι προφυλακισμένος για το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης, του πρώην αντιδημάρχου Οικονομικών Μ.Ζορπίδη και του πρώην διευθυντή της Ταμειακής Υπηρεσίας Γ.Γκαϊδατζή) επισημαίνει ότι η διοίκηση του δήμου παρακολουθεί προσεκτικά την εξέλιξη της υπόθεσης και πως «θα ασκήσει όλα τα δικαιώματά του για την αποκατάσταση κάθε ζημιάς ή απώλειάς του εναντίον οποιουδήποτε αποδειχτεί πως έχει ευθύνη όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου