9.12.11

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Σ' ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ - ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΟΥ ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ


Τα πράγματα που γίνονται σε όλο τον κόσμο και είναι προϊόν της κοινής λογικής καιρός είναι να αρχίσουν και στην Ελλάδα. Η Θεσσαλονίκη μπορεί να δείξει τον δρόμο.
Ο κ. Γιάννης Μπουτάρης είναι μια ανάσα λογικής στη Θεσσαλονίκη - και όχι μόνο. Παραγωγικός, αντισυμβατικός, σκέφτεται διαφορετικά από τον μέσο πολιτικό. Λέει χωρίς φόβο, αλλά με πάθος την άποψή του και δεν χαϊδεύει κανέναν· ούτε τους ψηφοφόρους του. «Το στοίχημα είναι να αστικοποιηθεί ο πληθυσμός της πόλης», είπε σε συνέντευξή του στο καλό Θεσσαλονικιό περιοδικό   SOUL. «Δεν είμαστε αστοί. Είμαστε ρεμπέτ ασκέρι. Δε μας ενδιαφέρει ο δημόσιος χώρος, μόνο ο ιδιωτικός. Και όταν αδιαφορεί για τον δημόσιο χώρο, παύεις να είσαι αστός. Δε ζεις σε πόλη».
 Δηλώνει ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης, μπορεί ελέω «Καλλικράτη», να λειτουργεί θαυμάσια με 3.000 άτομα ενώ έχει 5.000. «Η μισθοδοσία του δήμου είναι εφτάμισι εκατομμύρια τον μήνα, αλλά, αν ο αριθμός των εργαζομένων πέσει στους 3.000, το κόστος κατεβαίνει στα 4 εκατομμύρια......ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου