12.12.11

ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΘ---ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ---ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ


Νέο επεισόδιο  στον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει μεταξύ πανεπιστημιακών του ΑΠΘ για την εφαρμογή η μη του νέου νόμου – πλαισίου για την ανώτατη εκπαίδευση.
Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, που έχει οριστεί από το υπουργείο Παιδείας( Αν. Μανθος κ.α.)  με σκοπό τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη των οκτώ εσωτερικών μελών του νέου Συμβουλίου Διοίκησης, ζήτησαν τους εκλογικούς καταλόγους με τα ονόματα των καθηγητών όλων των βαθμίδων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές.
Όμως η  διοίκηση του ιδρύματος(Μυλόπουλος κλπ) συνέχισε το αντάρτικο και  αρνήθηκε να τους χορηγήσει, λέγοντας ότι αναμένει διευκρινίσεις από το υπουργείο Παιδείας.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθούν....
για μετά τις γιορτές οι εκλογές, που είχαν οριστεί για τις 20 Δεκεμβρίου. Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί από την Οργανωτική Επιτροπή, μετά την παραλαβή των εκλογικών καταλόγων, ενώ η προθεσμία για την υποβολή των υποψηφιοτήτων λήγει στις  14 του μηνός.
Η προκήρυξη των εκλογών στις 20 Δεκεμβρίου είχε πυροδοτήσει τον πρώτο γύρο του «εμφυλίου» μεταξύ των πρυτανικών αρχών και της Οργανωτικής Επιτροπής, που έχει επικεφαλής τον πρώην πρύτανη Αν.Μάνθο και μέλη πρώην αντιπρυτάνεις (Α.Τσατσάκου, Α.Κάζη, Σ.Πανάς, Ο.Γκίμπα-Τζιαμπίρη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου