8.12.11

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΤΑ ΑΣΥΝΤΑΧΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΛΠ Ή ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ...ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ

 

Το ζευγος που εβαλε στοχο να κλεισει τα ΜΜΕ της Θεσσαλονικης: θα τους αφησουμε;

Απο τις Ανιχνευσεις του Παντελη Σαββιδη

Το γνωστό ζεύγος που οδήγησε στο κλείσιμο έναν οργανισμό όπως μεγάλο συγκρότημα της χώρας, έχει βάλει στόχο του να κλείσει ολα τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης, έτσι για την πλάκα του.
“Κάνουμε την πλάκα μας” μου είπε σε ανύποπτο χρόνο ο άνδρας του ζεύγους, όταν τον ρώτησα γιατί δεν έχει σταματημό ή επαναστατική του γυμναστική. Στην ουσία, οι πρακτικές και των δύο διακρίνονται απο φασιστικά χαρακτηριστικά, αλλά καλύπτονται απο ένα δήθεν πέπλο αριστεροσύνης. Ούτε πως γράφεται η λέξη αριστερά δεν ξέρουν.
Στην ουσία είναι δύο καιροσκόποι που ποτέ δεν εργάστηκαν σοβαρά στη ζωή τους, εξασφάλισαν απο μια δίκη, προσφεύγοντας κατά μεγάλης εταιρείας που ταλαιπώρησε πολιτικά στο πρόσφατο παρελθόν τη χώρα, μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ........
και αναζητούν την ευκαιρία ανάλογου πλουτισμού και τώρα.
Προς το παρόν, έχοντας αυτήν την οικονομική ευχέρεια, έχουν συμπαρασύρει τους συναδέλφους του μέσου που εργάζονται σε ένα αδιέξοδο και έχουν δικτυωθεί σε όλα τα ΜΜΕ της πόλης τα οποία υπονομεύουν.
  Δυστυχώς, βρήκαν αφελείς και στην ΕΡΤ3. Πρωτοπαλλίκαρό τους εργάζεται στο κρατικό ραδιόφωνο με γενικότερη τραμπούκικη συμπεριφορά, ενω και στην τηλεόραση δραστηριοποιείται στην ίδια κατεύθυνση μια σημαντική ομάδα που έχει επιβάλει καθεστώς εργασιακής τρομοκρατίας.
Είναι πολλοί οι εργαζόμενοι που έχουν αγανακτήσει απο τη συμπεριφορά της ομάδας στην τηλεόραση αλλα φοβούνται να εκδηλώσουν την έντονη δυσαρέσκειά τους διότι η ομάδα έχει τρόπο να τους επιτίθεται παντοιοτρόπως.
Η διοίκηση του σταθμού έχει υποχρέωση να διασφαλίσει την εργασιακή ασφάλεια των λοιπών εργαζομένων.
Για το δίδυμο αυτό και για τα πρωταγωνιστικά μέλη της ομάδας θα αποκαλύψουμε αρκετά τις επόμενες ημέρες αν συνεχίσουν τη διαλυτική της ΕΡΤ3 προσπάθειά τους.
Είναι απαίτηση της πλειονότητας των εργαζομένων, οι οποίοι αγωνιούν για τη δουλειά τους και οι  οποίοι σκέφτονται να ζητήσουν τη βοήθεια και της Διοίκησης του Σταθμού αλλά και να καταγγείλλουν συγκεκριμένα γεγονότα και στην κοινωνία η οποία συντηρεί την κρατική τηλεόραση.
Οι εργαζόμενοι και στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση της ΕΡΤ3 είναι αποφασισμένοι να συσπειρωθούν για να αντιμετωπίσουν την τρομοκρατία που τους ασκεί η συγκεκριμένη ομάδα.
Είναι πολλά τα στοιχεία που αφορούν του πρωταγωνιστές. Και γνωστές και οι δασυνδέσεις τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου