28.11.11

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΘ ΤΑΣΟΣ ΤΖΗΚΑΣ ΚΑΙ Ο…ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ taxalia.blogspot.com


Ο Τάσος Τζήκας είναι επιχειρηματίας και ως τέτοιος προσωπικά έχει κάθε δικαίωμα να κάνει τις δικές του επιλογές. Ομως εδώ και μερικούς μήνες έχει θεσμικό ρόλο,  αφού έχει τοποθετηθεί από την κυβέρνηση στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΘ.  Το σημειώνουμε γιατί τον είδαμε να συμμετέχει σε εκδήλωση που διοργάνωσε το…ανώνυμο blog, taxalia  με θέμα «Πατριωτισμός και Επιχειρηματικότητα».
Το πρώτο ερώτημα είναι τι δουλειά έχει ένας θεσμικός παράγων με κάποιους που φορούν… «κουκούλα». Μήπως μπορεί να μας πει ποιοι εκπροσωπούν το συγκεκριμένο blog για να τους μάθουμε και εμείς; Γιατί όσες φορές......
επιχειρήσαμε να έρθουμε σε επαφή μαζί τους για αναρτήσεις υποβολιμαίες με ψευδή στοιχεία  πήραμε ανώνυμες απαντήσεις και…άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Η δημοσιογραφική πιάτσα γνωρίζει λίγο πολύ ποιοί «γαλάζιοι» κρύβονται κάτω από την «κουκούλα» του taxalia και τις ρόλο παίζουν.
Στις δημοκρατίες όσοι θέλουν να έχουν λόγο και ρόλο δεν κρύβονται. Μιλούν ανοιχτά με το όνομά τους και την υπογραφή τους και αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.
Οι απόψεις περί «πατριωτισμού» που εκφράζουν taxalia  δεν διαφέρουν από τα «σταγονίδια της Ευελπίδων» και ο θεσμικός παράγων της ΔΕΘ δεν χρειάζεται πολύ ώστε να καταλάβει ότι αυτές δεν συνάδουν με το κύρος της ΔΕΘ και τον ρόλο που παίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου