18.11.11

Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ) ΕΠΙΕΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ

Ακούω στο δελτίο ειδήσεων του ΑΛΦΑ τον δημοσιογράφο να αναγγέλει με στόμφο ότι σήμερα σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο πιάστηκε ταξιτζής ο οποίος έκλεβε επηρρεάζοντας με τηλεκοντρόλ το ταξίμετρο. Η χρέωση ήταν 10 φορές μεγαλύτερη από την κανονική!!!
      Μετά ο δημοσιογράφος ανήγγειλε την κύρωση. Κινδυνεύει με 15νθήμερη αφαίρεση της αδείας του και με μεγάλο χρηματικό πρόστιμο το οποίο μπορεί να φτάσει μέχρι και στο ποσό των 800 ΕΥΡΩ!!! Δηλαδή σε σχέση με την παράβαση, τίποτε.Συμφέρει να συνεχίσει να κλέβει.
    Το πως οι ταξιτζήδες κατάφεραν να πετύχουν  αστείες ποινές για τις παραβάσεις που κάνουν, είναι σε όλους μας γνωστό. Πιέζοντας την εκάστοτε ηγεσία του Υπουργείου που έκανε τα κέφια του κυρίου Λυμπερόπουλου και των λοιπών.
     Τίποτε νέο. Όπως όλες οι συντεχνίες έτσι και οι ταξιτζήδες επικαλούμενοι την αρχή της (Ελληνικής) επιείκιας εξασφάλιζαν ασυλία και επέβαλαν ψευτοποινές που συνιστούν  στην πραγματικότητα ατιμωρησία. Μετά από όλα αυτά, σού έρχεται να αναφωνήσεις: πού είσαι Ραγκούση.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου