25.11.11

ΟΣΑ ΦΕΡΝΕΙ Η….ΕΓΝΑΤΙΑ


Στο παιχνίδι της τρομολαγνίας με τους Τούρκους που θα πάρουν δήθεν το Μακεδονία Παλλάς και έχουν πατήσει το πόδι τους στη Θεσσαλονίκη και επιχειρούν να διεισδύσουν στην οικονομική ζωή της μπήκε σήμερα με πρωτοσέλιδο, μεταξύ γυμνού, σεξ και άλλων γαργαλιστικών και το Espesso.

O Παν.Ψωμιάδης...
έχει απασφαλίσει εντελώς. Οσο δεν ασχολείται κανείς μαζί του τόσο βγάζει κραυγές. Εσπευσε να χαρακτηρίσει ως…υπαλλήλους τον Ελληνα πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο μαζί με τον πρώην επικεφαλής της ΕΚΤ Ζαν Κλοντ Τρισέ.
Στον Παπαδάκη την Τετάρτη έβαζε  κόκκινες γραμμές. Ελεγε πως είναι  …κόκκινη γραμμή τυχόν υπογραφή επιστολής στους Ευρωπαίους από τον Αντ. Σαμαρά. Λίγες ώρες αργότερα ο  Αντ. Σαμαράς έστειλε την επιστολή αλλά ο Ψωμιαδης το…κατάπιε και έσβησε μονομιάς τις κόκκινες γραμμές.

Το 2014 ο κυρ Γιάννης θα είναι 74 χρόνων. Αλλά φαίνεται το δημαρχηλίκι του δίνει ζωή, δύναμη και ακμαιότητα και έτσι σκέπτεται από τώρα να είναι και παλι υποψήφιος δήμαρχος «Αν έχω την ίδια σωματική κατάσταση όπως τώρα που δεν καταλαβαίνω τίποτα, γιατί να μην είμαι;» είπε στην parallaxi του Γ.Τούλα. Κρατείστε όμως τη προειδοποίηση που έστειλε με τα σκουπίδια. Επειδή με 25-30 απορριμματοφόρα δεν βγαίνει το πάντα, ούτε με τις τρικλοποδιές που βάζουν οι συνδικαλιστές του έστειλε το μήνυμα. Θα δώσει την αποκομιδή των απορριμμάτων ενός διαμερίσματος σε ιδιώτες. Με κόστος μόλις 80 ευρώ τον τόνο στους ιδιώτες και πάνω από 250 ευρώ στην υπηρεσία καθαριότητας,  θα έρθουν πολλά στην επιφάνεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου