14.11.11

«ΚΑΜΕΝΟΣ» Ο... ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ


«Θέλω να εκφράσω την έντονη αντίθεσή μου με ορισμένα ακροδεξιά σταγονίδια που με την ταμπέλα της λαϊκής Δεξιάς, προσπαθούν να αλλοιώσουν την φυσιογνωμία της Νέας Δημοκρατίας. Η ΝΔ είναι ένα μεγάλο ευρωπαϊκό αστικό κόμμα με πολλές τάσεις. Έχει και λαϊκή δεξιά και φιλελεύθερη δεξιά και έχει βεβαίως και μεσαίο χώρο». 
Aυτά ακριβώς ήταν όσα είπε σήμερα ο Σωτήρης Χατζηγάκης βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ, και πρώην υπουργός και αρκούσαν για να τον θέσει στο άψε-σβήσε ο Αντώνης Σαμαράς εκτός κόμματος. Aυτός που «κάηκε» ήταν ο Χατζηγάκης, ενώ ο… Καμένος συνεχίζει το ακροδεξιό βιολί του και μάλιστα και του κλείνουν και το μάτι.
Ετσι ο Π.Καμένος μπορεί να δηλώνει δημόσια την πρόθεσή του να καταψηφίσει την κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Λουκά Παπαδήμο, να την χαρακτηρίζει ως «χούντα»,  να επικαλείται τον  σύμβουλο του προέδρου της ΝΔ Δημήτρη Σταμάτη που είπε  ότι «μια κυβέρνηση συνεργασίας θα αποτελούσε κοινοβουλευτική χούντα» και να τάσσεται κατά της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου, αφού -όπως υποστήριξε -επικυρώνει το πρώτο μνημόνιο, το οποίο η Νέα Δημοκρατία έχει αποκηρύξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου