18.11.11

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΧΡ.ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ Φ.ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ


To παλιό ηγετικό στέλεχος της Β’ Πανελλαδικής(ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος) Χρύσανθος Λαζαρίδης και ο Φαήλος Κρανιδιώτης γνωστός από τις υποθέσεις Οτσαλάν και βάλε…
και τη βιομηχανία αγωγών που έστησε σε βάρος δημοσιογράφων-μας τίμησε και μας η αρχοντιά του-είναι σήμερα οι πιο στενοί συνεργάτες και σύμβουλοι του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά. Αν και έχουν αφετηρία από την Αριστερά σήμερα εμφανίζονται σχεδόν με ακροδεξιές απόψεις και αυτούς περιλάμβανε ο Σ.Χατζηγάκης όταν μιλούσε για ακροδεξιά σταγονίδια.
Σήμερα οι παραπάνω βρέθηκαν στο στόχαστρο και του Κυριάκου Μητσοτάκη που  μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του στενού συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ, Φαήλου Κρανιδιώτη, κάνοντας λόγο για όψιμο Νεοδημοκράτη, που προκαλεί διχασμό, αντί για σύνθεση στο κόμμα.  «Είναι όψιμος Νεοδημοκρατης. Γνωρίζω τους αγώνες του για τον Οτσαλάν και τον Αραφάτ, όχι όμως και για τη ΝΔ. Γι'αυτό δεν μπορεί να κάνει υποδείξεις σε εκλεγμένους βουλευτές στη ΝΔ» είπε  ο κ. Μητσοτάκης.
Ο κ Μητσοτάκης μίλησε κι αυτός για πρόσωπα χωρίς θεσμική ιδιότητα, που δεν βοηθούν την προσπάθεια της ΝΔ, καθώς προκαλούν διχασμό, αντί σύνθεσης στο κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου