26.10.11

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ VS ΜΕΡΚΕΛ

     
Σήμερα στα διάφορα πρωινάδικα των Ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών, γνωστοί παρουσιαστές και δημοσιογράφοι χλεύαζαν  την Καγκελάριο Μέρκελ κάνοντας ελεεινό χιούμορ. Όπως διαβάσατε και σε προηγούμενο σχόλιό μας, ο Παπαδάκης στην εκπομπή του έβαζε το κεφάλι του σε μια φωτογραφία με τα… στήθη της Μέρκελ και ο Τράγκας συμπλήρωνε για τα…πισινά της (χοντροκώλα κλπ). Ωραία!! Εντοπίσαμε τον μισητό εχθρό. Γλείφουμε και το κοινό των πρωινάδικων που γουστάρει αυτού του επιπέδου ενημέρωση και νάτα τα νούμερα.
Μετά από λίγες ώρες περίπου στις 14.00 είδα απόσπασμα από την ομιλία της Μέρκελ στο Γερμανικό κοινοβούλιο...
Η Γερμανίδα Καγκελάριος, είπε: οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι οι Έλληνες κουβαλούν βαρύ φορτίο και για όσα έχουν κάνει ως σήμερα, αξίζουν τον σεβασμό μας. Ωραία θα πει κάποιος. Εύκολα λόγια από μία πολιτικό που μπορεί και να μην τα εννοεί. Την επόμενη στιγμή όμως άρχισαν να χειροκροτούν όλοι οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ βουλευτές. Προφανώς δε, το χειροκρότημα δεν απευθυνόταν στην Μέρκελ αλλά στον Ελληνικό λαό. Στον οποίο βέβαια συναριθμούνται και οι κύριοι Παπαδάκης και Τράγκας.
Ας το καταλάβουν όλοι όσοι βολεύονται με το να λαικίζουν. Ο μεγάλος εχθρός της Ελλάδας είναι ο κακός εαυτός της.  Τα ψέματα ο αποπροσανατολισμός και οι υπεκφυγές. Και τα κάθε λογής εγχώρια συμφέροντα, όπως για παράδειγμα εκδοτικά και τραπεζικά, που μπορεί να μην τους αρέσει η νέα κόμμωση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου