25.10.11

ΓΝΩΜΗ

ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΚΚΕ

Κάποιοι στο ΚΚΕ, όπως οι δύο δημοτικοί του σύμβουλοι στο δήμο Θεσσαλονίκης,  δείχνουν να έχουν χάσει την ψυχραιμία τους και να εκτρέπονται  κατά του δημάρχου Γ.Μπουτάρη, ο οποίος κατήγγειλε την βιοπραγία σε βάρος του από συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ μέσα στο ίδιο το γραφείο του από το οποίο προσπάθησαν να τον διώξουν βάναυσα και βίαια. Διαβάστε την δήλωσή τους.
«Ο Γ. Μπουτάρης πίστεψε και στήριξε με τη στάση του, το σύνθημα των πληρωμένων δολοφόνων–κουκουλοφόρων του Συντάγματος...
 που δολοφόνησαν τον οικοδόμο – στέλεχος του ΠΑΜΕ : «να τελειώνουμε με το ΚΚΕ» ανάφεραν οι δύο σύμβουλοι σε σημερινή  ανακοίνωσή τους, οι οποίοι  αντί να πάρουν υπεύθυνα θέση για τα γεγονότα,  καταφεύγουν στον γνωστό  τρόπο, εμφανίζοντας εαυτούς δήθεν να  τους καταδιώκουν από παντού..
Και προχώρησαν ακόμη περισσότερο με την γνωστή τακτική:
«Το ανάστημα του Γ.Μπουτάρη είναι ανύπαρκτο μπροστά στους εργαζόμενους και τους αγώνες τους, μπροστά το ΚΚΕ. Αυτά θα συνεχίσουν να υπάρχουν, όταν οι πάντες θα έχουν ξεχάσει τον Γ. Μπουτάρη….
Ο Γ. Μπουτάρης για μια ακόμα φορά δήλωσε, ουσιαστικά πίστη στα μνημόνια και την κυβέρνηση που τον στήριξε. Δήλωσε, ουσιαστικά, για μια ακόμα φορά «αστεράκι στο πέτο του Παπανδρέου» και θα έχει την ίδια τύχη με τον αρχηγό του. Η επίθεση κατά του ΚΚΕ, εκφράζει αυτόν τον κοινό τους φόβο…
Ήταν, είναι και θα είναι βιομήχανος και στέλεχος του Συνδέσμου τους, στέλεχος του πολιτικού τους προσωπικού, άξιος εκφραστής της βαρβαρότητας και της σαπίλας τους….Εκτόξευσε μια άνευ προηγουμένου εμετική, φασιστικού τύπου, επίθεση κατά των εργαζόμενων του δήμου και κατά του ΚΚΕ…
Παρομοίωσε τους εργαζόμενους με «πορτιέρηδες – μπράβους νυκτερινών κέντρων» και επέμενε στη κατάθεση μήνυσης του κατά του προέδρου του σωματείου…»
Για τα περί πορτιέρηδων και μπράβων νυκτερινών κέντρων παραποιούνται τα λεγόμενα, αφού η αιχμή του Γ.Μπουτάρη ήταν συγκεκριμένη και είχε αποδέκτη μόνο τον πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων και συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ και συνδέεται με την προηγούμενη εργασία του στην…νύκτα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου