24.10.11

Ο Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΦΕΥΓΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΘΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΖΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ


«Είστε πρώτα Πολιτική Ανοιξη και μετά Ν.Δ.» Η φράση αυτή του Π.Ψωμιάδη στο πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ. Δημήτρη Βαρτζόπουλο και άλλους Σαμαρικούς ήταν πολύ βαριά. Μάλιστα ο εν αργία Περιφερειάρχης που μοιάζει σαν θηρίο στο κλουβί ζήτησε και την παραίτηση του Δ.Βαρτζόπουλου, λέγοντας ότι δεν είναι άξιος να κατέχει τη θέση αυτή.
Το θέμα βέβαια έφτασε στη Συγγρού για να προστεθεί ακόμη ένα μελανό σημείο για τον Π.Ψωμιάδη. Ο ίδιος βέβαια στην συνέντευξή του σήμερα στο EUROPE 1 και στην Γεωργία Σαδανά, με τον γνωστό του τρόπο πούλησε την γνωστή…ψωμιάδεια αφέλεια, αλλά τα πράγματα δεν μαζεύονται. Ούτε με το «γλύψιμο»  που έκανε στον Δ.Βαρτζόπουλο αποκαλώντας τον τώρα «άξιο», «ευγενικό», «καλό πρόεδρο» κ.α., ούτε ότι όλα τα είπε στην «οικογένειά του».
Από κωλοτούμπες άλλο τίποτα ο Ψωμιάδης,  αλλά όπως φαίνεται πλέον δεν περνούν. Ισως για τον λόγο αυτό ο Π.Ψωμιάδης σπεύδει να  φύγει στις ΗΠΑ για να μην είναι εδώ στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Γιατί με ποια ιδιότητα θα πήγαινε να σταθεί στην εξέδρα  των επισήμων δίπλα στον πρόεδρο της Δημοκρατίας; Και ακόμη αντέχει ένα ακόμη  κάζο σαν εκείνο της ΔΕΘ σε περίπτωση που έρθει στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Ν.Δ.;
Κατά τα άλλα ο κ Ψωμιάδης λίγο θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε ότι…δικαιώθηκε στον Αρειο Πάγο. Απλά υπάρχει μια εισήγηση του εισαγγελέα ο οποίος έχει ενστάσεις για το σκεπτικό της απόφασης του Εφετείου που τον καταδίκασε και αυτό ίσως οδηγήσει στην επανάληψη της δίκης.
Με ποια ιδιότητα συναντήθηκε σήμερα Δευτέρα στην Περιφέρεια ο Π.Ψωμιάδης με τον νέο γενικό πρόξενο της Βουλγαρίας και με ποια ιδιότητα όπως ανακοίνωσε θα συναντηθεί στην Νέα Υόρκη με τον δήμαρχο της πόλης Μ. Μπλούμπεργκ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου