3.1.12

ΣΑΝ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ ΟΙ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ «ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ» ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ(;) ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Οι «μαχαιριές» πέφτουν σαν το χαλάζι μεταξύ μιας κλίκας   «γαλάζιων» δημοσιογράφων και…δημοσιογραφούντων  της Θεσσαλονίκης, που περιμένουν να πάρει της εξουσία ο Αντ.Σαμαράς για να εφορμήσουν και πάλι στον παχυλό κορβανά του δημοσίου. Κάποιοι βέβαια δεν σταμάτησαν ποτέ να το απομυζούν. Ετσι σήμερα στο «γαλάζιο» blog «taxalia» έγινε η παρακάτω ανάρτηση....
 "Συνάντηση με "κεντρoδεξιούς" δημοσιογράφους είχε πριν λίγη ώρα στο ξενοδοχείο MET ο Πρόεδρος της Ν.Δ., που ολοκλήρωσε την ιδιωτική του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη. Στη συνάντηση έσπευσαν να υποβάλλουν τα διαπιστευτήριά τους, κάθε λογής δημοσιογράφοι και "δημοσιογράφοι", προσδοκώντας ...Ανάσταση νεκρών όταν έρθει εν τη Πρωθυπουργία του. Του εξήγησαν την κατάσταση με τους διωγμούς κάθε αντιπολιτευόμενης φωνής στη Θεσσαλονίκη, αλλά και την ανεργία που πλήττει τον κλάδο. Ανάμεσά τους και κάποιοι ... γυμνοσάλιαγκες "όπου φυσάει ο άνεμος", που κρύφτηκαν στα 2 χρόνια της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ μπας και διασώσουν το τομάρι τους. Λίγο έλειψε να σκοντάψει στα σάλια ο Αντώνης Σαμαράς.
Τον διέσωσε από το πέσιμο, έντιμος δημοσιογράφος που του εξήγησε εν τάχει, ποιοί είναι αυτοί που πρέπει να μείνουν εκεί που βρίσκονται τώρα: στη σπηλιά τους. Αφορά όσους "εδοξάσθησαν κρυπτόμενοι". Ξέρουν αυτοί…»

ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Φαίνεται όμως ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση ξέφυγε από κάποιους στο συγκεκριμένο blog-αυτούς που φορούν κουκούλα- και κυρίως από τον «εκπρόσωπο»-ένας είναι ο «εκπρόσωπος»-και λίγο αργότερα έσπευσαν να την κατεβάσουν . Και ο «εκπρόσωπος» διέψευδε ότι έγινε τέτοια συνάντηση με «κεντροδεξιους» δημοσιογράφους,  «κάθε λογής δημοσιογράφους», «γυμνοσάλιαγκες» κ.α. Και να σκεφτεί κανείς ότι ακόμη δεν πήραν την εξουσία.       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου